Activitats hivern 2024

Començem el 2024 amb tota una agenda d'activitats!!

Aquest hivern, a Can Pipirimosca farem tant setmanes de voluntariat i convivència  com Retirs d'Ecologia Profunda. També farem dues calçotades obertes, una coincidint amb la festa del calçot de Valls, la Macrocalçotada, que ja fa 25 anys que fem, i l'altra, en format folk, que n'anomenem la Folkçotada on aquest any hi tindrem el grup Folkatr3s que ens farà concert/ball Folk.

 


 En les setmanes de voluntariat, obrim la possibilitat de passar plegats una setmana amb els qui vulgueu viure i conviure en i amb la proposta que impulsem des d'aquí de viure simple, conscient i sostenible.
Trobareu més informació i formulari d'inscripció a:

http://voluntariat.increiblesostenible.org


Al retir d'Ecologia Profunda  hi fem un treball vivencial  per prendre consciència, empoderar-nos i fer xarxa. És una activitat amb places limitades i a donatiu anònim. 

Hi ha la possibilitat de voluntariat abans o després del retir.

 Informació detallada + inscripció: http://retirs.increiblesostenible.org


La Macrocalçotada és una calçotada vegetariana que ja arriba a la 25a edició i que fem coincidint amb la festa del calçot de Valls. Així us podeu apropar pel matí al poble a veure la festa i després venir a la masia i ajudar a fer el foc, coure i preparar el dinar entre tots per després fruïr d'una calçotada en bona companyia, amb ingredients de productors locals i sostenible.

Trobareu més informació i formulari d'inscripció a:


http://macrocalsotada.increiblesostenible.org


La setmana següent a la festa del calçot fem, ja per segon any consecutiu, la  Folkçotada, on combinem els calçots amb musica en viu i danses tradicionals. Durant el cap de setmana estarem oberts a conviure, però la calçotada i el concert/ball folk serà el diumenge.  

  Informació detallada + inscripció: http://folksotada.increiblesostenible.org